Кожен п’ятий автомобіль в Україні отримує київську реєстрацію - експерти

Кожен п’ятий автомобіль в Україні отримує київську реєстрацію - експерти

Укрінформ
Столиця залишається найбільшим регіональним ринком України - за сім місяців поточного року київський автопарк поповнили 19972 легкових автомобілі. 

Про це повідомляє прес-служба Укравтопрому.

"На відміну від загальноукраїнського тренда, більшість автомобілів на первинному ринку столиці були новими, їх частка в первинних реєстраціях становила 75%", - зазначили у профільній асоціації. 

Найпопулярнішим новим легковим автомобілем у киян за підсумками семи місяців став AUDI A3, свій вибір на якому зупинили 552 автомобілісти.

Також в ТОП-5 моделей увійшли: VOLKSWAGEN Polo - 528 шт.; VOLKSWAGEN Golf - 521 шт.; SKODA Octavia - 518 шт. і TOYOTA RAV-4 - 484 шт.

Читайте також: Авторинок США в липні втратив 2,9%

Обираючи з імпортованих авто з пробігом жителі столиці частіше віддавали перевагу автомобілю VOLKSWAGEN Passat. З початку року 397 машин цієї моделі отримали українські номери з київською пропискою.

Далі в списку лідерів первинного ринку вживаних автомобілів йдуть: електрокар NISSAN Leaf - 327 шт.; RENAULT Megane - 219 шт.; VOLKSWAGEN Jetta - 205 шт. і VOLKSWAGEN Golf - 176 шт.

Як раніше повідомляв Укравтопром, з січня по липень в Україні першу реєстрацію пройшли 97,8 тис. легкових авто, з яких новими були лише 46,2 тис. машин або 47% від загальної кількості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-