Експерти рекомендують обслуговувати локомотиви General Electric у Мелітополі

Експерти рекомендують обслуговувати локомотиви General Electric у Мелітополі

Укрінформ
Експерти General Electric рекомендуватимуть менеджменту ПАТ «Укрзалізниця» Мелітопольське локомотивне депо як основну базу сервісного обслуговування локомотивів General Electric.

Такі висновки вони зробили після експертизи та огляду цього об’єкта, повідомляється у прес-релізі  регіональної філії «Придніпровська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця», що є в розпорядженні Укрінформу. 

«Представники компанії General Electric вважають, що Мелітопольське локомотивне депо регіональної філії «Придніпровська залізниця» максимально відповідає вимогам компанії до центру з обслуговування новозбудованих для України тепловозів серії ТЕ33АС «Тризуб», - йдеться в повідомленні.

Зарубіжні експерти - представники компанії General Electric – регіональний директор із сервісу Павло Семикопенко та регіональний директор з якості Газіз Іскаков оглянули виробничі приміщення депо – основні цехи та дільниці, складські й лабораторні приміщення, ознайомилися з технічним оснащенням та можливостями структурного підрозділу, його кадровим потенціалом, обговорили питання, які потребуватимуть вирішення: виділення окремих складських та офісних приміщень, визначення кількості персоналу, необхідного для проведення ремонтних робіт та технічного обслуговування тягового рухомого складу, навчання працівників, деталі матеріально-технічного забезпечення тощо.

Читайте також: Укрзалізниця цьогоріч сплатила понад 11 мільярдів податків та зборів

Представник департаменту локомотивного господарства ПАТ «Укрзалізниця» Сергій Косовець зазначив, що цілком згоден із вибором зарубіжних партнерів. На його думку, Мелітопольське локомотивне депо вигідно вирізняється потужним технічним та кадровим потенціалом, а також зручним територіальним розміщенням, адже нові тепловози планується експлуатувати на Придніпровській та Одеській залізницях.

«Міжнародне співробітництво – це новий етап у розвитку Придніпровської залізниці, більш високий рівень відповідальності для нас. У ході зустрічі ми створили робочу групу, яка спільними зусиллями максимально оперативно вирішуватиме всі питання, що виникатимуть у процесі підготовки», - зазначив головний інженер - перший заступник директора регіональної філії «Придніпровська залізниця» Сергій Гавриленко. 

У рамках підготовки до майбутнього міжнародного співробітництва в депо відремонтували виробничі приміщення, активізували розвиток колійного господарства та іншої інфраструктури, а група залізничників побувала у Івано-Франківську та Казахстані, щоб ознайомитися з технічними характеристиками та особливостями сервісного обслуговування нових локомотивів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-