ДФС підписала угоду про закупівлю сканерів для митниць

ДФС підписала угоду про закупівлю сканерів для митниць

Укрінформ
Державна фіскальна служба (ДФС) підписала угоду з компанією NUCTECH COMPANI LIMITED, яка стала переможцем по двох лотах та поставить 7 скануючих систем для огляду вантажних транспортних засобів та контейнерів.

Про це повідомляє прес-служба ДФС на своїй сторінці у Facebook.

«Вчора, 1 серпня, директор Департаменту матеріального забезпечення та розвитку інфраструктури ДФС Андрій Рахуба підписав угоду з NUCTECH COMPANI LIMITED, яка стала переможцем по двох лотах. Вона поставлятиме 7 скануючих систем для огляду вантажних транспортних засобів та контейнерів, призначених для оснащення пунктів пропуску на суму 482,399 млн грн», - йдеться в повідомленні ДФС.

Відповідно до угоди NUCTECH зобов'язана у 2018 році виробити, поставити, забезпечити здійснення монтажу, пусконалагодження та передачу у власність ДФС скануючого обладнання на пунктах пропуску «Ужгород» та «Чоп» (Закарпатської митниці ДФС), «Рава-Руська», «Краківець» та «Шегині» (Львівської), «Ягодин» (Волинської) та «Порубне» (Чернівецької). 

Читайте також: У міжнародному пункті пропуску "Київ-Аеропорт" на хабарі впіймали митника

Ці пункти пропуску мають найбільше навантаження по вантажо- та пасажиропотоку. 

«Комплексний підхід з удосконалення контролю та обладнання пунктів пропуску стаціонарними скануючими системами дозволить поставити хрест на контрабандних схемах. Обладнання найсучасніше і компанія реалізовуватиме проект «під ключ»: від постачання систем до їх гарантійного обслуговування», - зазначив Рахуба.

Фото: ДФС, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-