Швеція надасть додатково фінанси для просування реформ в Україні

Швеція надасть додатково фінанси для просування реформ в Україні

Укрінформ
Уряд Швеції надасть додаткову фінансову підтримку Секретаріату Реанімаційного пакету реформ у розмірі 380 тисяч доларів на 12 місяців для подальшої безперервної діяльності коаліції.

Про це повідомляє Посольство Швеції в Україні. 

"З метою підтримки вже досягнутих результатів, сприяння подальшим реформам та для розвитку громадянського суспільства в Україні з 1 серпня уряд Швеції надасть додаткову фінансову підтримку Секретаріату Реанімаційного пакету реформ (РПР) у розмірі 380 тисяч доларів на 12 місяців для подальшої безперервної діяльності коаліції", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у посольстві, фінансова підтримка діяльності Реанімаційного пакету реформ є дуже важливою для продовження ефективної діяльності організації, а також для сприяння стійкому розвитку громадянського суспільства в Україні. 

Читайте також: На європейський ринок вийшли вже понад 10 тисяч українських компаній - Гройсман

РПР функціонує як координаційний центр для 83 неурядових організацій та 22 експертних груп, які розробляють, просувають і контролюють реалізацію реформ. За 4 роки завдяки адвокаційній та комунікаційній підтримці РПР було ухвалено 123 закони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-