В Укргазвидобуванні повідомили про перераховані до місцевих бюджетів кошти

В Укргазвидобуванні повідомили про перераховані до місцевих бюджетів кошти

Укрінформ
Акціонерне товариство «Укргазвидобування» за січень-червень 2018 року спрямувало до місцевих бюджетів 576,65 млн грн рентних платежів.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"АТ «Укргазвидобування» за січень-червень 2018 року спрямувало до місцевих бюджетів, на території яких компанія здійснює видобуток вуглеводнів, 576,65 млн грн рентних платежів", - йдеться у повідомленні.

Так, 5% від рентних платежів за червень 2018 року надійшло до бюджетів різних рівнів 11 областей. Більша частина цих коштів сконцентрована у двох газовидобувних областях: Харківській і Полтавській.

Тільки за червень 2018 року Укргазвидобування спрямувало 95,6 млн грн від рентних платежів до місцевих бюджетів. З яких місцеві бюджети різних рівнів у Харківській області отримали 49,03 млн грн, у Полтавській області – 39,04 млн грн, у Львівській – 3,04 млн грн та у Дніпропетровській – 2,8 млн грн.

Читайте також: Нафтогаз залучив відому компанію до підготовки відокремлення оператора ГТС

Решту - 1,68 млн грн рентних платежів за травень 2018 року - було направлено до Івано-Франківської, Луганської, Сумської, Волинської, Чернівецької, Закарпатської та Донецької областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-