Уряд призначив двох заступників міністра фінансів

Уряд призначив двох заступників міністра фінансів

Укрінформ
Кабінет міністрів призначив на посади заступників міністра фінансів Юрія Джигира  та Сергія Верланова за поданням в.о. міністра фінансів Оксани Маркарової.

Про це повідомляє прес-служба Мінфіну.

"На посаді заступника міністра фінансів Юрій Джигир очолить роботу над реформами фінансування охорони здоров’я, освіти, соціальних послуг та соціального захисту. Міністерство фінансів вітає це рішення уряду і його підтримку в залученні до команди Мінфіну фахівців з глибоким розумінням української системи публічних фінансів та потужним міжнародним досвідом", - йдеться у повідомленні Мінфіну.

Верланов, у свою чергу, займатиметься податковою та митною політикою, реформою ДФС і митної служби, повідомляється на сторінці Мінфіну у Facebook. 

Також рішенням Кабінету міністрів  було звільнено Юрія Буцу з посади заступника міністра фінансів з питань європейської інтеграції та призначено на посаду Урядового уповноваженого з питань управління державним боргом.

Читайте також: Ціна на газ для населення до 1 вересня не зміниться - Кабмін

На новій посаді Буца працюватиме над питаннями комерційних зовнішніх запозичень, макрофінансової допомоги ЄС та фінансування під гарантії Світового банку. 

Рішенням Кабінету міністрів Сергія Марченка звільнено з посади заступника міністра фінансів

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-