У Канаді сподіваються, що новий проект підтримає в Україні жіноче підприємництво

У Канаді сподіваються, що новий проект підтримає в Україні жіноче підприємництво

Укрінформ
Виділені Канадою 30 млн дол на втілення в Україні проектів розвитку будуть використані для підтримки жіночого підприємництва та допомоги вразливим верствам населення.

Про це поінформували у Міністерстві міжнародного розвитку Канади, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Новостворений 30-мільйонний фонд оголошує про прийом попередніх пропозицій та фінансуватиме інноваційні проекти із підвищення економічної безпеки жінок в селах, особливо тих, хто постраждав від конфлікту на сході країни. Реалізовані проекти також допоможуть створити більш конкурентне та інноваційне середовище для малих та середніх підприємств, а також збільшити кількість робочих місць та покращити можливості для підприємницької діяльності жінок та маргіналізованих груп”, - пояснили у міністерстві.

У відомстві додали, що Канада “непохитна у своїй підтримці України як держави, що вживає необхідні кроки на шляху до стабільного, демократичного та успішного майбутнього”. 

“Це включає допомогу уряду України у втіленні економічних та демократичних реформ, направлених на забезпечення підзвітності громадянам, та допомогу у подоланні соціально-економічної нерівності серед українців”, - зауважили у міністерстві. 

Читайте також: Канада підтримає жіноче підприємництво в Україні - новий проект

Як повідомляв Укрінформ, міністр міжнародного розвитку Канади Марі-Клод Бібо наразі перебуває із кількаденним візитом в Україні. Під час спільної прес-конференції із першим віце-прем’єр-міністром Степаном Кубівим 19 липня вона оголосила про запуск нового проекту підтримки України "Економічне зростання для усіх: інклюзивне та спільне процвітання України" на загальну суму $30 млн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-