В Укрзалізниці активізували роботу над підвищенням ефективності перевезень

В Укрзалізниці активізували роботу над підвищенням ефективності перевезень

Укрінформ
Укрзалізниця створила оперативну робочу групу, яка займається питаннями підвищення ефективності роботи учасників перевізного процесу.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Укрзалізниця".

"Укрзалізниця створила постійно діючу оперативну групу, яка займається питаннями підвищення ефективності роботи всіх учасників перевізного процесу. Цю ініціативу підтримали та долучилися до її роботи представники асоціацій та об'єднань підприємств гірничо-металургійного та енергетичного комплексів країни", - йдеться у повідомленні.

Передбачається, що засідання групи проходитимуть щотижня в головному офісі Укрзалізниці. Її перше засідання уже відбулося 4 липня 2018 року. У центрі уваги учасників оперативної групи - питання організації перевізного процесу, зокрема ефективного використання наявного парку вагонів компанії, прискорення операцій навантаження та вивантаження вагонів то"Укрзалізниця"що.

Читайте також: Омелян каже, що за 5-10 років в Україні зникнуть плацкартні вагони

Учасники оперативної групи також домовилися обмінюватися своїми планами, показниками роботи й розробити з кожного проблемного питання покроковий план його вирішення для організації ефективного перевізного процесу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-