Мережа «Українські продукти» у Баку розшириться до 11 магазинів

Мережа «Українські продукти» у Баку розшириться до 11 магазинів

Укрінформ
Кількість продовольчих магазинів «Українські продукти» у Баку зросте до 11-ти, а в майбутньому заплановано відкриття в Азербайджані ще 7 магазинів цієї мережі. 

Про це повідомляє прес-служба Посольства України в Азербайджанській Республіці за підсумками зустрічі посла Олександра Міщенка з власником мережі брендових продовольчих магазинів у м.Баку «Ukrayna Mahsullari» («Українські продукти»), директором азербайджанської компанії ТОВ «AVOA» В.Агаєвим.

"Під час зустрічі було обговорено стан і перспективи подальшого розвитку цієї торговельної мережі у м. Баку та інших містах Азербайджану (Сумгаїт, Гянджа, Мінгячевір)... Агаєв поінформував, що до кінця липня торгову мережу буде розширено до 11 магазинів.  На подальшу перспективу заплановано відкриття ще 7 магазинів з представницьким офісним торговим центром у Баку", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували у посольстві, перший магазин «Українські продукти» було відкрито 15 липня 2017 р., а вже за короткий час торгову мережу було розширено до 8 магазинів. За час перебування в Азербайджані бренду «Українські продукти» річний обсяг реалізованої продукції склав більше 300 тонн. 

Читайте також: Москаль заявляє про зупинку всіх асфальтних заводів на Закарпатті

На даний час у торговій мережі «Українські продукти» реалізується продукція таких відомих українських компаній, як  ГК «Молочний альянс», м’ясопереробна фабрика «Алан», ТМ «Дубравські ковбаси»,  Придніпровський молочний комбінат «Злагода», ТОВ «Київський БКК», ПАТ «Київський маргариновий завод: ОЛКОМ», ПАТ «Ічнянський молочно-консервний комбінат «IMKK», ТОВ «КАМА» Соки України», ТМ «Карпатська Джерельна», ЗАТ «Новгород-Сіверський сирзавод». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-