Укроборонпром бере участь в авіасалоні Farnborough Airshow

Укроборонпром бере участь в авіасалоні Farnborough Airshow

Укрінформ
Підприємства авіабудівного кластеру ДК "Укроборонпром" демонструють досягнення і можливості на міжнародному авіакосмічному салоні Farnborough Airshow, який стартує у понеділок у передмісті Лондона.

Про це повідомляє прес-служба Укроборонпрому. 

"Цього року у небі Великобританії ДП "Антонов" здійснить демонстраційний політ військово-транспортного літака Ан-178. Фахівці та відвідувачі виставки зможуть ознайомитись з перспективними проектами "Антонова": військово-транспортним літаком Ан-188, який планується до створення у міжнародній кооперації, та морським патрульним літаком Ан-148МП", - йдеться у повідомленні.  

Окрім того, під час Farnborough Airshow свої послуги і можливості демонструють ДП "Авіакон", ДП "Миколаївський авіаремонтний завод "НАРП" та ДП "Новатор", що входять до складу авіабудівного кластеру "Укроборонпрому".

В Укроборонпромі наголосили, що під час міжнародного авіакосмічного салону українська делегація візьме участь у низці переговорів з іноземними партнерами. Важливий напрямок - залучення іноземних виробників авіоніки до створення і модернізації українських літаків.

Читайте також: Укроборонпром не платитиме "борги" російським компаніям – закон

Farnborough Airshow-2018 - міжнародна виставка, що присвячена літальним апаратам всіх типів і призначень, авіаційним та космічним двигунам, супутникам, ремонту і технічному обслуговуванню авіаційної техніки, радарам і системам спостереження, авіоніці та наземному устаткуванню тощо. Виставка проходить кожні два роки і є найбільшою експозицією у Великобританії та однією з основних у світі. У цьому році Farnborough Airshow буде тривати з 16 по 22 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-