Нефьодов розповів, за яких умов цьогорічну приватизацію вважатимуть успішною

Нефьодов розповів, за яких умов цьогорічну приватизацію вважатимуть успішною

Укрінформ
У Міністерстві економічного розвитку і торгівлі вважатимуть за успіх, якщо до кінця поточного року вдасться продати близько 100-150 об'єктів малої приватизації, довести до фактичної приватизації один об'єкт великої приватизації та обрати інвестиційних радників до 10 об'єктів великої приватизації.

Про це на загальній дискусії на тему: "Чи є суспільний запит на чесну приватизацію?" сказав перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я вважаю, що буде справжнім успіхом, якщо ми зможемо до кінця року провести один конкурс на об'єкти великої приватизації, маю на увазі, довести його до кінця. Буде успіхом, якщо до кінця року обрати ефективних радників на 10 об'єктів великої приватизації, і якщо ми зможемо продати десь 100-150 об'єктів малої приватизації, то тоді можна вважати це гарним результатом", - зазначив Нефьодов.

Читайте також: Обмеження російського імпорту спричинило інформаційну атаку на МЕРТ - експерт

Як повідомляв Укрінформ, ФДМУ очікує в поточному році отримати від приватизації близько 22 млрд грн. У березні Фонд держмайна затвердив список об'єктів малої приватизації, що підлягають продажу у 2018 році. До нього увійшло близько 600 підприємств. У травні уряд затвердив перелік підприємств великої приватизації на 2018 рік у який входили 26 підприємств. Старт малої приватизації має розпочатись вже наприкінці липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-