Укрзалізниця надасть локомотивним депо право самостійно купувати певну продукцію

Укрзалізниця надасть локомотивним депо право самостійно купувати певну продукцію

Укрінформ
Локомотивні депо зможуть самостійно закуповувати певну продукцію, необхідну для технічного обслуговування рухомого складу.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Укрзалізниця". 

"Укрзалізниця планує надати локомотивним депо право самостійно закуповувати окремі види продукції, необхідні для технічного обслуговування рухомого складу. Для децентралізації процедури закупівель, спрямованої на підвищення виробничої ефективності локомотивних депо, у підрозділах трьох регіональних філій Укрзалізниці вже розпочато роботу зі створення тендерних комітетів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до складу тендерних комітетів увійдуть працівники юридичної, фінансово-економічної вертикалі та представники департаменту безпеки Укрзалізниці.

Наразі регіональні філії «Південна залізниця», «Придніпровська залізниця», «Львівська залізниця» вже подали свої кандидатури до складу тендерних комітетів локомотивних депо Кременчук, Кривий Ріг та Львів-Захід.

Читайте також: Французька Alstom готова надати Укрзалізниці локомотив для тестування

Як повідомлялось, рішення про надання права локомотивним депо самостійно здійснювати закупівлю окремих видів продукції прийнято правлінням Укрзалізниці на виконання протоколу, який 30 травня 2018 року в односторонньому порядку підписав міністр інфраструктури України Володимир Омелян за підсумками розширеної зустрічі представників Укрзалізниці та профспілкових організацій стосовно акції «Робота за інструкціями».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-