Французька Alstom готова надати Укрзалізниці локомотив для тестування

Французька Alstom готова надати Укрзалізниці локомотив для тестування

Укрінформ
Французька компанія Alstom готова надати ПАТ «Укрзалізниця» локомотив для тестування.

Про це повідомляє Центр транспортних стратегій із посиланням на директора Alstom у Західній і Центральній Азії Бернарда Пелля. 

"Так, ми зможемо надати локомотив для тестування в Україні", - зазначив Пелль, відповідаючи на питання про те, чи зможе Укрзалізниця випробувати запропоновану їй техніку в разі досягнення відповідної домовленості.

Як повідомлялося, на початку липня 2018 року один зі світових лідерів з виробництва залізничного рухомого складу - французька компанія Alstom - повідомила про відкриття свого представництва у Києві. Наразі вже призначено представника компанії, відповідального за продаж та розвиток бізнесу в Україні.

Читайте також: СБУ звинуватила посадовців Укрзалізниці у розтраті 20 мільйонів

За підсумками візиту делегації Alstom до Києва навесні повідомлялося, що компанія шукає в Україні майданчик для відкриття спільних або нових виробничих потужностей.

Пізніше стало відомо, що французький залізничний гігант розробляє проект з виробництва електровозів для України і Грузії із спільним ринком у 350 локомотивів до 2025 року. 45 із них заздалегідь будуть вироблені для Грузії, інші - для України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-