На ProZorro стартував аукціон із закупівлі систем сканування для митниці - ДФС

На ProZorro стартував аукціон із закупівлі систем сканування для митниці - ДФС

Укрінформ
На офіційному порталі ProZorro 9 липня стартував аукціон із закупівлі скануючих систем стаціонарного типу для огляду вантажних транспортних засобів та контейнерів для оснащення пунктів пропуску.

Про це повідомляє прес-служба ДФС.

«Сьогодні, 9 липня 2018 року, о 12 год. 32 хв. на офіційному порталі оприлюднено інформацію про публічні закупівлі. На ProZorro стартує аукціон із закупівлі скануючих систем стаціонарного типу для огляду вантажних транспортних засобів та контейнерів для оснащення пунктів пропуску», - інформує прес-службам ДФС.

Читайте також: У ДФС назвали основні порушення, виявлені під час перевірок фізосіб

Як повідомлялося, Державна фіскальна служба 20 квітня 2018 року розпочала тендерні процедури із закупівлі 10 скануючих систем стаціонарного типу для оснащення пунктів пропуску. Кошти, передбачені на закупівлю цих 10 систем (1,3 млрд грн), ще минулого року були виділені українській митниці на технічне оснащення кордону за рахунок перевиконання показників із забезпечення надходжень митних платежів до бюджету. Антимонопольний комітет України 2 липня відхилив усі скарги учасників торгів та розблокував процес закупівель скануючих систем для митниць. Заявки на участь у закупівлях надійшли від провідних світових виробників Rapiscan Systems Limited, Smiths Detection та Nuctech Company Limited.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-