У ДФС назвали основні порушення, виявлені під час перевірок фізосіб

У ДФС назвали основні порушення, виявлені під час перевірок фізосіб

Укрінформ
У результаті перевірок фізичних осіб Державною фіскальною службою названо топ-порушення, серед яких - зволікання із декларуванням доходів, ухиляння від сплати податків при виплаті заробітної плати та недотримання умов спрощеної системи оподаткування.

Про це повідомляє прес-служба ДФС.

«За зволікання із декларуванням своїх доходів два киянина поплатилися великими штрафами.Так, двом фізичним особам у м. Києві у 2015 році банки-кредитори анулювали борг на загальну суму майже 30 млн гривень. Впродовж 2016-2018 років ці фізичні особи не виконали свій обов'язок задекларувати доходи, отримані у вигляді додаткового блага внаслідок прощення банками основної суми боргу, та сплатити відповідні податки. Результати перевірок показали, що сума бюджетних втрат становить 4,8 млн грн, за що нараховано штрафні санкції у розмірі 1,2 млн грн», - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Великий бізнес сплатив понад 150 мільярдів податків за півроку

Окрім цього, до топ-порушень віднесено ухиляння від сплати податків при виплаті заробітної плати, недотримання умов спрощеної системи оподаткування та приховування доходів, що надійшли на розрахункові рахунки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-