Понад 300 тисяч вкладників «Дельта Банку» не звернулись за відшкодуванням - ФГВФО

Понад 300 тисяч вкладників «Дельта Банку» не звернулись за відшкодуванням - ФГВФО

Укрінформ
За майже два з половиною роки понад 311 тисяч АТ «Дельта Банк» так і не звернулись за відшкодуванням, на сьогодні ними недоотримано 513,2 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО).

«Виплати вкладникам АТ «Дельта Банк» гарантованого відшкодування Фонд гарантування вкладів розпочав ще 8 жовтня 2015 року після відкликання ліцензії у цього банку. Однак майже за два з половиною роки виплат понад 311 тисяч вкладників так і не звернулись за отриманням відшкодування, вкладниками на сьогодні недоотримано 513,2 млн грн», - йдеться в повідомленні.

Фонд закликає усіх вкладників АТ «Дельта Банк», які ще не отримали гарантовану суму, звернутись до будь-якого відділення одного із тринадцяти банків-агентів Фонду та отримати відшкодування за своїми вкладами.

Саме з метою підвищення оперативності доступу вкладниками до своїх коштів Фонд гарантування вкладів нещодавно підключив АТ «Дельта Банк» до автоматизованої системи виплат, яка значно розширює коло відділень банків-агентів, через які вкладники можуть отримати свої кошти.

Читайте також: У Фонді гарантування попередили про діяльність шахраїв з продажу активів

Так, майже за два місяці після початку виплат засобами автоматизованої системи, з 7 травня 2018, вкладники АТ «Дельта Банк» отримали майже 22,3 млн грн. Всього за період виплат по відшкодування звернулось 254 тис. вкладників, яким уже виплачено за рахунок коштів Фонду гарантування вкладів 15,69 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-