ЄБРР надає кредит у $3,9 мільйона українському виробникові труб

ЄБРР надає кредит у $3,9 мільйона українському виробникові труб

Укрінформ
Європейський банк реконструкції та розвитку надає шестирічний забезпечений кредит у місцевій валюті (еквівалент $3,9 млн) корпорації «Енергоресурс-інвест», яка є одним із провідних провайдерів рішень з ізоляції сталевих труб та виробником пластикових каналізаційних труб.

Про це йдеться в прес-релізі ЄБРР, що є в розпорядженні Укрінформу.

«Кошти будуть використані для реструктуризації балансу компанії та придбання обладнання для виробництва гофрованих полімерних труб та полімерних резервуарів великого діаметру», - йдеться в повідомленні.

У результаті «Енергоресурс-інвест» зможе виробляти широкий спектр полімерних труб із меншими витратами, що дозволить компанії підвищити свою конкурентоспроможність та пропонувати рішення «під ключ» для будівництва та монтажу систем підігріву, підготовки та постачання води, а також рішень з водовідведення та збору дощової води. 

Для перед- та постінвестиційної підтримки проекту будуть виділені кошти ЄС в рамках програми «EU4Business» на суму до 200 тис. У проекті будуть використані напрацювання попередніх консалтингових проектів, які мали на меті розробку стратегічного плану та веб-платформи і також підтримувалися в рамках програми «EU4Business».

Читайте також: Уряд затвердив кандидатури членів Наглядової ради «Укрзалізниці»

ЄБРР є найбільшим міжнародним фінансовим інвестором в Україні. З початку діяльності у країні в 1993 році банк узяв на себе зобов'язання щодо надання майже 12,1 млрд євро в рамках близько 400 проектів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-