Гройсман сказав, чому Україні досі потрібна міжнародна фінансова допомога

Гройсман сказав, чому Україні досі потрібна міжнародна фінансова допомога

Укрінформ
Україна потребує зовнішніх запозичень від міжнародних фінансових організацій, оскільки країна потребує доступу на зовнішні ринки для перекредитування.

Про це Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман сказав на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я хочу сказати абсолютно відверто, чому ми потребуємо по сьогоднішній день підтримки міжнародних фінансових організацій. Тому що країну жорстко грабували, і це є правда, на яку ми маємо всім відкрити очі. Ми сьогодні з урядом оголосили початок серйозної боротьби з контрабандою, тому що там лежать десятки мільярдів гривень, які годують кишені тіньовиків з різних органів влади, а люди потерпають від нестачі фінансових ресурсів», - сказав Гройсман.

Читайте також: Підвищувати соцстандарти в Україні заважає зовнішній борг - Гройсман

Він зазначив, що наразі завдання уряду - відкрити можливості для зростання економіки. А для того, щоб забезпечувати стабільність, Україна потребує доступу на зовнішні ринки для перекредитування, для зменшення відсотків тих боргів, які були накопичені раніше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-