В Ощадбанку пропонують здійснювати безконтактні оплати смартфоном

В Ощадбанку пропонують здійснювати безконтактні оплати смартфоном

Укрінформ
Ощадбанк став першим банком в Україні, який запропонував українцям новий платіжний інструмент – цифрову prepaid-картку, за допомогою якої можна здійснювати безконтактні оплати смартфоном.  

Про це повідомляє прес-служба Ощадбанку. 

"Ощадбанк став першим банком в Україні, який запропонував українцям новий платіжний інструмент – цифрову prepaid-картку, яку можна, зокрема, завантажити у смартфон для проведення безконтактних оплат. Вона не має фізичного носія, не прив’язана до інших карток та карткових рахунків. Щоб отримати таку картку, не обов’язково бути клієнтом Ощадбанку, не потрібно відвідувати його відділення та надавати документи", - йдеться в повідомленні Ощадбанку

Зазначається, що картка призначена для зручного та безпечного здійснення на території України розрахунків у мережі Інтернет, безконтактних оплат смартфоном у торговельно-сервісній мережі, операцій в «Ощад 24/7». Поповнювати цифрову prepaid-картку можна в POS-терміналах у відділеннях Ощадбанку та P2P-переказами з карток будь-яких банків України. Важливою перевагою є те, що її неможливо втратити або вкрасти.

Читайте також: Ощадбанк продає основні потужності олійножирового комбінату «Славолія»

«Одне з головних завдань, над вирішенням якого працюють учасники ринку протягом останніх років, – побудова безготівкової економіки і, зокрема, популяризація безготівкових розрахунків. Впроваджуються інноваційні платіжні рішення та інструменти, розширюється мережа для безготівкової оплати. Ощадбанк у цьому процесі відіграє важливу роль. Маємо масштабні cashless-проекти в різних сферах, запустили електронні гаманці Ощад PAY та Google PAY. Сьогодні виводимо на ринок цифрову prepaid-картку, з якою безготівкові розрахунки стають ще зручнішими. За лічені хвилини її реквізити ви отримуєте за дзвінком до Контакт-центру», – зазначив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-