Смолій подав до Ради НБУ кандидатури на посади своїх заступників

Смолій подав до Ради НБУ кандидатури на посади своїх заступників

Укрінформ
У Національному банку підтвердили подання головою НБУ Яковом Смолієм до Ради Нацбанку кандидатури Катерини Рожкової щодо призначення її на посаду першого заступника.

Про це в коментарі Укрінформу повідомила прес-служба НБУ.

«У відповідь на ваш запит підтверджуємо, що голова Національного банку Яків Смолій згідно з процедурами зробив відповідне подання до Ради НБУ кандидатури Катерини Рожкової на призначення на посаду першого заступника голови та Сергія Холода - на посаду заступника голови НБУ», - зазначили в прес-службі.

У прес-службі регулятора зазначили, що голова Національного банку сподівається, що Рада НБУ підтримає запропоновані ним кандидатури, і незабаром правління запрацює у повному складі.

Читайте також: НБУ залишив вимогу про обов'язковий продаж половини валютної виручки

Як відомо, згідно із законом України «Про Національний банк України», правління Національного банку складається з шести осіб: голови Національного банку, першого заступника та чотирьох заступників голови Національного банку. Заступники голови Національного банку призначаються на посади Радою Національного банку за поданням голови Національного банку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-