Уряд створив Раду з питань торгівлі та сталого розвитку

Уряд створив Раду з питань торгівлі та сталого розвитку

Укрінформ
Кабінет міністрів України створив Раду з питань торгівлі та сталого розвитку, яку очолить заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України - Торговий представник України Наталія Микольська.

Відповідне рішення було ухвалене на засіданні уряду у середу, повідомляє Урядовий портал.

"13 червня за пропозицією Мінекономрозвитку Кабінет міністрів України створив Раду з питань торгівлі та сталого розвитку...До складу Ради з питань торгівлі та сталого розвитку увійдуть представники органів державної влади та громадянського суспільства. Раду очолить заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України - Торговий представник України Наталія Микольська", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що завданням Ради є організація роботи Дорадчої групи з питань торгівлі і сталого розвитку відповідно до положень Угоди про асоціацію Україна-ЄС щодо підтримки громадянського суспільства, торгівлі та сталого розвитку. 

Головним завданням Дорадчої групи стане моніторинг впровадження і дотримання чіткої імплементації заходів, охоплених главою 13 "Торгівля і сталий розвиток".

Читайте також: У Кабміні анонсували відповідальність за "безпрєдел" правоохоронців

Рада з питань торгівлі та сталого розвитку має також забезпечити відбір кандидатів до групи експертів, які працюватимуть над підвищенням ефективності розробки рішень щодо усунення можливих законодавчих труднощів під час імплементації відповідних положень Угоди про асоціацію Україна-ЄС щодо підтримки торгівлі та сталого розвитку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-