Найбільший в Європі ритейлер H&M відкриє перший магазин в Україні

Найбільший в Європі ритейлер H&M відкриє перший магазин в Україні

Укрінформ
Один з найбільших міжнародних і найбільший в Європі ритейлер H&M (Hennes&Mauritz) у серпні відкриє свій перший магазин в Україні.

Про це у вівторок повідомляє «Новое время».

«Ми щасливі нарешті відкрити в Україні наш перший магазин... Також ми дуже пишаємося новими співробітниками! Нам вдалося зібрати ідеальну команду для українського ринку», - цитує прес-служба генерального директора H&M в Україні Домінік Фантачино.

Магазин буде відкрито в київському торговельному центрі Lavina Mall. Площа становитиме 2,9 тис. кв. м. Магазин запропонує як одяг бренду, так і товари для дому H&M Home.

Читайте також: Україна та Чехія визначили пріоритети співпраці на 2018-2019 роки

Як повідомлялося, восени 2017 року H&M підписала контракт про відкриття магазину з ТРЦ Lavina Mall Вагіфа Алієва. А на початку цього року ритейлер почав пошук персоналу для роботи в Україні.

Компанія Hennes&Mauritz AB (розвиває мережу H&M) заснована в Швеції в 1947 році, одна з найбільших торговельних компаній у світі. За даними ритейлера, зараз він управляє мережею з 47 онлайн-платформ і понад 4,7 тис. магазинів на 69 міжнародних ринках, включаючи франчайзингові. Кількість співробітників становить більше 171 тис. осіб.

Крім H&M у групу компанії входять такі бренди як COS, Monki, Weekday, Cheap Monday, Other Stories і H&M Home, а також ARKET.

За даними компанії, в 2017 році її продажі становили 232 млрд шведських крон.

За даними дослідження компанії GfK Ukraine, лідерами серед міжнародних мереж, яких не вистачає українцям, виявилися магазини товарів для дому IKEA (46,8% тих, хто проголосував) і одягу H&M (39,4%).

Шведська мережа магазинів меблів і товарів для дому IKEA також підтвердила інформацію про вихід на український ринок.

Фото: сайт Новое время

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-