Борг підприємств перед Нафтогазом за тиждень зменшився на 2,1%

Борг підприємств перед Нафтогазом за тиждень зменшився на 2,1%

Укрінформ
Сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ перед НАК «Нафтогаз України» за використаний природний газ порівняно з минулим тижнем зменшилась на 662 млн грн і станом на 5 червня 2018 року становить близько 30,8 млрд грн.

Про це повідомляє НАК «Нафтогаз України. 

«Станом на 5 червня 2018 р. сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ перед НАК «Нафтогаз України» складає близько 30,8 млрд грн. Порівняно з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 662 млн грн (2,1%)», - йдеться в повідомленні Нафтогазу.

Заборгованість регіональних газозбутових підприємств становить 23,4 млрд грн. Порівняно з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 1,626 млрд грн (6,5%).

Заборгованість промислових підприємств за минулий тиждень не змінилась і становить 2,8 млрд грн.

Заборгованість ПАТ "Київенерго" за газ, використаний для виробництва теплової та електричної енергії, за минулий тиждень зменшилась на 137 млн грн (3,3%). Сумарна заборгованість Київенерго становить 4 млрд грн. 

Читайте також: Київрада вимагає від Нафогазу підписати договір з Київтеплоенерго

Сумарна прострочена заборгованість перед НАК «Нафтогаз України» підприємств ТКЕ та ТЕЦ за природний газ, використаний для виробництва теплової енергії, дорівнює близько 26,3 млрд грн, з них за 2018 рік - 10,1 млрд грн. За минулий тиждень заборгованість зменшилась на 534 млн грн (2%).

Сумарна заборгованість за газ підприємств-боржників, що виробляють електроенергію (ТЕЦ), порівняно з минулим тижнем зменшилась на 128 млн грн (2,8%) та становить близько 4,483 млрд грн.

Заборгованість прямих промислових споживачів порівняно з минулим тижнем майже не змінилась (зменшилась на 333 грн) та становить 2,803 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-