Порошенко заявив про потенціал у співпраці України й Ліхтенштейну

Порошенко заявив про потенціал у співпраці України й Ліхтенштейну

Фото
Укрінформ
Потенціалом для розбудови відносин між Україною та Ліхтенштейном є торговельно-економічна співпраця й розширення бізнес-зв'язків.

Про це заявив Президент Петро Порошенко під час прес-конференції зі спадкоємним принцом Князівства Ліхтенштейн Алоїзом, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сферою для потенціалу для розбудови відносин між нашими країнами є торговельно-економічне співробітництво», - зазначив він.

Порошенко заявив про потенціал у співпраці України й Ліхтенштейну / Фото: Лазаренко Микола

За його словами, наразі можна констатувати зростання інтересу підприємців Ліхтенштейну щодо ведення бізнесу в Україні й, навпаки, українського бізнесу, який готовий розвивати дружні бізнесові стосунки з Ліхтенштейном.

«Понад половина інвестицій, які надходять з Ліхтенштейну в Україну, спрямовані в нашу промисловість. Це свідчить про довготривалість і стратегічність планів ліхтенштейнських інвесторів стосовно України», - підкреслив Порошенко.

Читайте також: Порошенко хоче до кінця року закрити питання з Антикорупційним судом

Президент також зауважив, що під час майбутніх зустрічей та міждержавних контактів, у тому числі й на урядовому рівні, будуть запроваджені зустрічі із бізнес-колами задля інформування бізнесменів Ліхтенштейну про можливості роботи в Україні. Водночас він додав, що зараз в Україні існують «унікальні можливості» для іноземних інвесторів, зокрема, у контексті відкриття спільних підприємств та приватизації держпідприємств.

Як повідомляв Укрінформ, спадкоємний принц Князівства Ліхтенштейн Алоїз перебуває в Україні з офіційним візитом. 

Це перший візит високого представника Ліхтенштейну з часу встановлення дипломатичних відносин між двома державами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-