У Києві викрили групу

У Києві викрили групу "карткових шахраїв"

Укрінформ
У Києві кіберполіція та ПриватБанк викрили на гарячому групу шахраїв, які здійснювали махінації з кредитними картками.

Про це йдеться в прес-релізі ПриватБанку, що є у розпорядженні Укрінформу.

«5 червня в рамках проведення слідчих дій за кримінальним провадженням, внесеним до Єдиного реєстру досудових розслідувань за зверненням ПАТ КБ «ПриватБанк», співробітники відділу протидії злочинам у сфері платіжних систем Департаменту кіберполіції Національної поліції України за сприяння працівників ПриватБанку та спільно зі слідчими Головного слідчого управління Національної поліції України провели низку санкціонованих обшуків за адресами проживання підозрюваних у шахрайстві на території Києва», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що під час обшуків вилучено велику кількість пристроїв для несанкціонованого зчитування інформації з банківських карток клієнтів, накладки для фіксування ПІН-кодів клієнтів, частини банкоматів, на яких зловмисники тестували своє шахрайське обладнання, пристрої для виготовлення підробних банківських карток. 

Читайте також: Приватбанк захистив свої банкомати від кібератак

Крім того, поліція вилучила понад 500 пластикових карток із магнітною смугою, включаючи «білий пластик», куди злочинці записували скомпрометовану банківську інформацію, а також комп'ютерну техніку, гроші.

Наразі правоохоронці готують клопотання про обрання запобіжного заходу фігурантам та оголошення підозр у вчиненні ними тяжких злочинів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-