Уряд планує затвердити план заходів реформування енергетичного сектору

Уряд планує затвердити план заходів реформування енергетичного сектору

Укрінформ
Кабінет міністрів на засіданні у середу має намір затвердити план заходів щодо реалізації етапу "Реформування енергетичного сектору (до 2020 року)" Енергетичної стратегії України на період до 2035 року.

Це питання внесено до порядку денного засідання, оприлюдненого на Урядовому порталі.

Міністри також планують затвердити перелік виробників електроенергії, що постачають її державному підприємству "Енергоринок" та станом на 1 січня 2016 p. мали податковий борг з податку на додану вартість.

У порядку денному є низка питань, ініційованих Міністерством охорони здоров’я. Йдеться, зокрема, про перерозподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання ангіографічного обладнання, на реформування регіональних систем охорони здоров’я для здійснення заходів з виконання спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проекту "Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей" у 2018 році, а також перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених МОЗу на 2018 рік.

Уряд також планує затвердити план заходів з розвитку неолімпійських видів спорту на 2018 - 2022 року, угоди з Латвією про співпрацю в сфері освіти, науки, молоді і спорту.

Кабмін розгляне й питання про підписання угоди (у формі обміну нотами) з США про надання Україні товарів військового призначення та послуг.

Читайте також: Кабмін хоче вберегти Одеський припортовий від покупців з Росії

Крім того, КМУ планує схвалити проект закону про ратифікацію міжурядової угоди з Німеччиною про трудову діяльність членів сімей співробітників дипломатичних представництв і консульських установ та проект указу Президента про призначення грантів для підтримки наукових досліджень молодих учених на 2018 рік.

Засідання уряду розпочнеться об 11 годині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-