Корпорація Roshen збільшила експорт до ЄС на 22%

Корпорація Roshen збільшила експорт до ЄС на 22%

Укрінформ
Корпорація Roshen у І кварталі поточного року збільшила обсяги експорту до ЄС на 22%, при цьому її частка в експорті українських виробників солодощів склала 37%.

Про це повідомляє прес-служба корпорації. 

"У першому кварталі 2018 року кондитерська корпорація Roshen експортувала в країни Європейського Союзу більше 4 тисяч тонн своєї продукції. Експорт продукції Roshen в країни ЄС зріс на 22%, порівняно з першим кварталом 2017 року. Продукції переважно експортувалась в Румунію, Польщу, Литву,  Болгарію, Угорщину та Іспанію", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що частка Roshen у першому кварталі поточного року в експорті українських виробників солодощів склала 37%.

"Солодощі Roshen представлені вже в 35 країнах. У 2017 році зросли обсяги експорту до США, Польщі, Болгарії, Угорщини та Іспанії. Корпорація отримала широке визнання у світі - за результатами рейтингу GLOBAL ТОП-100 Candy Companies – 2017 вона увійшла до ТОП-30 кращих виробників кондитерської продукції світу", - наголосили у корпорації.

Читайте також: Мита на алюміній та сталь: Україна почала переговори зі США

Кондитерська корпорація «Рошен» - один з найбільших виробників кондитерських виробів в Україні та Східній Європі, входить у тридцятку найбільших виробників кондитерських виробів світу. Виробляє близько 320 видів кондитерських виробів цукерок, шоколаду, карамелі, печива, вафель, мармеладу і тортів. З літа 2014 року корпорація знаходиться під управлінням фонду Prime Assets Capital. 

До складу корпорації входять: ЗАТ «Київська кондитерська фабрика "Рошен" (Київ), ВАТ «Вінницька кондитерська фабрика» (Вінниця), ЗАТ «Кременчуцька кондитерська фабрика» (Кременчук), АТ «Клайпедська кондитерська фабрика» (Клайпеда, Литва), Bonbonetti Choco Kft (Будапешт, Угорщина), ТОВ «Логістичний центр "Плюс" (Яготин), ТОВ «Вінницький молочно-консервний комбінат» (Вінниця), Масло-молочний комбінат «Бершадьмолоко». ВАТ «Липецька кондитерська фабрика "Ликонф" (Липецьк, Росія), яка також входила у корпорацію, була закрита у квітні 2017 року.

Загальний обсяг виробництва становить 450 тис. тонн щороку, виручка — 800 млн. доларів. 2015 року галузеве видання Candy Industry опублікувало щорічний світовий рейтинг виробників кондитерських виробів, де Roshen зайняв 22-е місце, значно випередивши інших українських виробників кондинтерських виробів — «Конті» та «АВК». У січні 2017 (за результатами 2018) це видання помістило корпорацію на 24 місце.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-