Україна експортує в Ізраїль переважно зернові - експерт

Україна експортує в Ізраїль переважно зернові - експерт

Укрінформ
Основним експортним товаром України в торгівлі з Ізраїлем є продовольче зерно, а також кормове зерно і продукти його переробки для тваринництва.

Про це повідомив у середу в Херсоні у виступі на бізнес-семінарі "Розвиток регіонального співробітництва між Ізраїлем та Україною в аграрній галузі", організованому за підтримки департаменту агропромислового розвитку Херсонської облдержадміністрації та Асоціації сприяння розвитку і співробітництва "Ізраїль – Україна та країни СНД", президент цієї асоціації Леон Табаков, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Перед поїздкою я поговорив з торговим аташе, з міністром, і ось видали таку довідку: торговий оборот (річний - ред.) між Ізраїлем та Україною трохи менше мільярда доларів. Основне (що купує Ізраїль в Україні - ред.) це зернові: зернові комбікорми, кормове зерно і зерно для хліба", - розповів Табаков.

Читайте також: Україна готова до підписання угоди про ЗВТ з Ізраїлем - Прем'єр

Що ж до інших товарів, які експортуються з України в Ізраїль, то це метал, продукція хімічної промисловості та деяка інша продукція, зазначив президент асоціації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-