Уряд перевірить використання коштів на ремонті Запорізького аеропорту

Уряд перевірить використання коштів на ремонті Запорізького аеропорту

Укрінформ
Уряд направить перевірку до Державної архітектурної служби щодо використання бюджетних коштів під час ремонту злітної смуги в аеропорту в Запоріжжі.

Про це сказав Прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час Години запитань до уряду у Верховній Раді, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Аеропорт перебуває у комунальній власності, у міського голови є серйозні плани щодо його ремонту. Я переконаний, що повітряні ворота Запоріжжя дуже важливі. Цей прекрасний регіон має отримати якісну смугу та аеровокзал. Якщо є звернення з точки зору використання бюджетних ресурсів, я направлю перевірку до ДАБІ, дам доручення віце-прем'єру Зубку, щоб вони розібралися", - сказав Гройсман.

Як повідомляв Укрінформ, аеропорт "Запоріжжя" у травні планує закрити єдину штучну злітно-посадкову смугу на ремонт. У період проведення ремонтних робіт на штучній злітно-посадковій смузі запорізький аеропорт, можливо, прийматиме і відправлятиме літаки, що можуть здійснювати зліт та посадку з грунтової смуги.

Читайте також: Прем'єр сказав, скільки може тривати "прив'язка" ціни газу до імпортної

Поточний ремонт єдиної штучної злітно-посадкової смуги запорізького аеропорту проводився навесні 2017 року і тривав понад місяць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-