МВФ має

МВФ має "свої" вимоги до законопроекту про Антикорупційний суд

Укрінформ
МВФ очікує досягнення Україною прогресу по трьох конкретних напрямах для завершення четвертого перегляду за програмою розширеного кредитування та прийняття рішення про наступний транш.

Про це заявив у четвер під час брифінгу у Вашингтоні директор прес-офісу Фонду Джеррі Райс, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Ми продовжуємо роботу над завершенням четвертого перегляду програми МВФ щодо підтримки України. Як ми сигналізували ще раніше, необхідно досягти прогресу по ряду напрямів перед тим, як ми зможемо завершити четвертий перегляд", - зауважив офіційний представник міжнародної фінансової структури.

Ці питання, за його словами, "включають енергетичний сектор, фіскальну політику, а також затвердження відповідного закону щодо встановлення потужного та незалежного Антикорупційного суду".

Читайте також: МВФ закликає Україну встановити ринкові ціни на газ

У цьому зв'язку він наголосив на важливості, щоб остаточна версія закону про Антикорупційний суд мала повною мірою відповідати зобов'язанням України в рамках програми МВФ, а також рекомендаціям Венеціанської комісії Ради Європи.

Водночас Райс зауважив, що станом на сьогодні МВФ не спланував візиту до України оціночної місії Фонду для завершення перегляду. "У мене немає дат для термінів проведення чергового візиту місії до Києва. Це ще не вирішено", - сказав представник Фонду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-