Ринок електроенергії: уряд планує затвердити порядок використання коштів

Ринок електроенергії: уряд планує затвердити порядок використання коштів

Укрінформ
Кабінет міністрів у четвер затвердить порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті на підтримку впровадження ринку електричної енергії.

Як зазначається у порядку денному засідання, оприлюдненому на Урядовому порталі, доповідатиме це питання міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик 

Міністр молоді та спорту Ігор Жданов ініціюватиме затвердження порядку та умов надання у 2018 році субвенції з державного бюджету обласному бюджету Івано-Франківської області на будівництво сучасного біатлонного комплексу.

Крім того, урядовців планують затвердити перелік спеціальностей, за якими проводиться єдиний державний кваліфікаційний іспит для здобуття ступеня магістра.

У порядку денному -  внесення змін у додатки до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів, небезпечних вантажів та небезпечних відходів повітряним транспортом.

Перший віце-прем’єр-міністр — міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів запропонує колегам змінити перелік суб’єктів літакобудування, щодо яких запроваджуються тимчасові заходи державної підтримки.

Читайте також: Омелян обіцяє комплексну реакцію на зупинки Росією українських суден

Заступник голови Фонду державного майна Віталій Трубаров ініціюватиме затвердження порядку продажу об’єктів великої приватизації державної власності.

Міністри у четвер також можуть затвердити порядок здійснення контролю за ефективністю управління активами, Державну програму співпраці із закордонними українцями на період до 2020 року.

У порядку денному засідання є також низка інших важливих питань.

Початок заходу запланований на 11 годину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-