Цьогоріч

Цьогоріч "Нова Пошта" планує відкрити 800 нових відділень

Укрінформ
"Нова Пошта" у 2018 році планує власними зусиллями відкрити 400 нових відділень і таку ж кількість відділень має бути відкрито у партнерстві з девелоперськими компаніями.

Про це розповів співвласник "Нової Пошти" В'ячеслав Климов в інтерв'ю Центру транспортних стратегій. 

"Цього року ми плануємо відкрити 400 нових відділень, 400 відділень наших партнерів і близько 200 наявних відділень переїдуть у нову локацію", - зазначив він.

Зараз кількість відділень поштового оператора становить 2354.

"Відразу скажу, що це цифра на цей момент, навіть не на цей день. Компанія продовжує нарощувати мережу", - підкреслив Климов.

Читайте також: Кредитну лінію ЄБРР для Нафтогазу поновлять, якщо буде прогрес у реформах

За словами співвласника "Нової Пошти", у 2018 році компанія власними силами побудує Хмельницький термінал, під який ЄБРР виділив кредит. Інші термінали будуватимуться у партнерстві з девелоперами. 

"Вже почали будувати у Львові і в процесі переговорів з девелоперами - по Харкову. Що це таке? Ми знаходимо компанію, яка зможе нам побудувати об'єкт, і яка цей об'єкт здаватиме нам в оренду. При цьому, будуватимуть вони за нашим проектом. Тобто, це буде об'єкт, який підходить тільки нам. Але девелопер отримає довгий контракт, наприклад, 5-10 років гарантованої оренди. Що це дає? Ми не заморожуємо засоби у будівництво - будують професіонали, і у результаті ми отримуємо об'єкт, який нам потрібний", - розповів Климов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-