НБУ продав на аукціоні 15 золотих монет на понад 2 мільйони

НБУ продав на аукціоні 15 золотих монет на понад 2 мільйони

Укрінформ
Національний банк на аукціоні з продажу золотих пам'ятних монет "25 років незалежності України" продав усі виставлені 15 монет на майже 2,2 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба НБУ

«19 квітня 2018 року відбувся аукціон з продажу золотих пам'ятних монет "25 років незалежності України", на якому Національний банк запропонував для реалізації 15 монет. Аукціон відбувся в системі електронних торгів з можливістю віддаленого доступу. Під час аукціону придбано всі 15 штук виставлених на аукціон золотих пам'ятних монет "25 років незалежності України», - йдеться в повідомленні.

Максимальна ціна придбання монети у ході аукціону становила 147 206 грн, мінімальна - 142 206 грн. Загальна вартість придбаних золотих пам'ятних монет склала майже 2,2 млн грн. 

Читайте також: Нацбанк назвав причини високої інфляції

Як нагадали в НБУ, весь тираж золотих пам'ятних монет "25 років незалежності України" буде реалізовано на аукціонах Універсальної товарної біржі "Контрактовий дім УМВБ". Про проведення наступних аукціонів Національний банк України та Універсальна товарна біржа "Контрактовий дім УМВБ" завчасно повідомлятимуть на своїх сайтах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-