Ціни на нафту знову пішли вгору

Ціни на нафту знову пішли вгору

Укрінформ
Ціни на нафту у вівторок, 17 квітня 2018 року, піднімаються на тлі перспектив угоди ОПЕК + про обмеження видобутку нафти і прогнозів подальшого зниження запасів палива в США.

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

Ціна червневих ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures вранці, 17 квітня, збільшилася на $ 0,29 (0,41%) - до $ 71,71 за барель. У понеділок контракти подешевшали на $ 1,16 (1,6%) - до $ 71,42 за барель.

Вартість ф'ючерсу на нафту WTI на травень на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) піднялася до цього часу на $ 0,36 (0,54%) - до $ 66,58 за барель. За підсумками попередньої сесії контракти знизилися в ціні на $ 1,17 (1,74%) - до $ 66,22 за барель.

Читайте також: Бензин А-95 на АЗС Київщини в середньому подорожчав до 29,49 гривень

Підтримку ринку надає оптимізм щодо перспектив угоди ОПЕК + про обмеження видобутку нафти.

Міністр нафти Кувейту Бахіт ар-Рашиді в понеділок заявив, що ОПЕК і її союзники на зустрічі в червні розглянуть можливість продовження угоди про обмеження видобутку на 2019 рік.

Також на зростання цін на нафту вплинули прогнози подальшого зниження запасів палива в США.

Запаси нафти в США минулого тижня знизилися на 600 тис. барелів, прогнозують експерти, опитані агентством Bloomberg. У березні обсяг запасів у країні, вперше з 2014 року, опустився нижче п'ятирічного максимуму.

Ціни на нафту піднімаються у вівторок після зниження за підсумками попередньої сесії, обумовленого деяким зменшенням побоювань ескалації конфлікту на Близькому Сході.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-