Добір до НКРЕКП: конкурсна комісія

Добір до НКРЕКП: конкурсна комісія "завернула" заяву Вовка через брак досвіду

Укрінформ
Конкурсна комісія з добору членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, отримала 22 заявки на участь у конкурсі з відбору двох майбутніх членів НКРЕКП.

Про це на засіданні конкурсної комісії з добору НКРЕКП сказала секретар комісії Світлана Голікова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Станом на 11:00 було подано 23 заяви, одна з них відкликана. Маємо 22 заяви", - сказала Голікова.

Як стало відомо, серед тих кандидатів, які бажають брати участь у другому конкурсі, виявилося 11 заяв від осіб, які брали участь у першому конкурсі. Серед них 4 особи у складі переможців у першому конкурсі. Свою заявку також подав чинний голова НКРЕКП Дмитро Вовк, однак до проходження конкурсу його не допустили через брак досвіду.

Читайте також: Очільник НКРЕКП подав заявку на "другий термін"

"Є питання щодо наявності 5-річного стажу у сфері енергетики, як цього вимагає закон. На підставі наданих документів неможливо зробити висновок про достатність досвіду", - зазначила Голікова.

Водночас Вовк матиме два робочі дні, щоб надати додаткові документи про наявність достатнього досвіду. Якщо такі факти будуть надані, його документи будуть розглянуті ще раз.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-