Фінзвітність НБУ за 2017 рік отримала позитивний висновок незалежних аудиторів

Фінзвітність НБУ за 2017 рік отримала позитивний висновок незалежних аудиторів

Укрінформ
Незалежні аудитори підтвердили Консолідовану фінансову звітність Національного банку України за 2017 рік.

Про це повідомляє прес-служба НБУ.

«Голова Національного банку України Яків Смолій та партнери з аудиту компанії "Делойт" в Україні Євген Заноза та Наталя Самойлова підписали Консолідовану фінансову звітність центрального банку за 2017 рік. Звітність отримала позитивний висновок без застережень від незалежного аудитора, який здійснював перевірку», - йдеться в повідомленні.

Згідно з висновком компанії «Делойт», Консолідована фінансова звітність Національного банку достовірно та в усіх суттєвих аспектах відображає фінансовий стан регулятора на кінець дня 31 грудня 2017 року, а також результати його діяльності, рух грошових коштів та зміни в капіталі згідно з Міжнародними стандартами фінансової звітності (МСФЗ).

Читайте також: Сплата $15 мільярдів МВФ не загрожує Україні дефолтом - Нацбанк

Голова НБУ нагадав, що відповідно до українського законодавства, річна консолідована фінансова звітність разом із аудиторським звітом має бути затверджена Радою Національного банку не пізніше 30 квітня 2018 року. Після затвердження цей документ буде опубліковано на офіційному інтернет-представництві Національного банку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-