МАУ отримала ще один Boeing нового покоління

МАУ отримала ще один Boeing нового покоління

Укрінформ
Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" отримала другий новий літак Boeing безпосередньо з заводу у цьому році.

Про це йдеться у прес-релізі авіакомпанії, що є у розпорядженні Укрінформу.

"У вівторок, 3 квітня, до складу флоту авіакомпанії "Міжнародні Авіалінії України" увійшов ще один абсолютно новий літак Boeing 737-800 Next Generation, третій з чотирьох запланованих до отримання у 2018 році повітряних суден даного типу", - йдеться у повідомленні.

Літак офіційно зареєстрований в Україні під номером UR-UIB, має двокласне компонування салону і місткість 186 крісел та експлуатуватиметься по всій середньомагістральній мережі МАУ.

"У першому кварталі ми отримали чотири повітряних судна: наш перший далекомагістральний Boeing 777 та три середньомагістральних Boeing 737-800NG, два з них безпосередньо з конвеєра. Завдяки цим поставкам до початку літньої навігації ми значно розширили провізну ємність парку, що дозволяє нам запропонувати мандрівникам більше місць на найбільш популярних маршрутах і забезпечити високий показник регулярності польотів", - зазначила директор з комунікацій МАУ Євгенія Сацька.

Читайте також: МАУ отримала перший Boeing 777 із чотирьох запланованих на рік

Як відомо, цьогоріч МАУ планує отримати 10 літаків: 4 далекомагістральних Boeing 777, один з яких вже в строю, 4 середньомагістральних Boeing 737-800 NG, три вже увійшли до складу флоту, та 2 Embraer 195. Парк МАУ налічує 42 авіалайнери різних модифікацій, включаючи 29 середньомагістральних Boeing 737 NG із середнім віком 9 років. Середній вік парку МАУ - 11,3 роки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-