МАУ отримала перший Boeing 777 із чотирьох запланованих на рік

МАУ отримала перший Boeing 777 із чотирьох запланованих на рік

Укрінформ
Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" поповнила парк літаком Boeing 777-200ER, на якому буде здійснювати рейси до Америки та Азії.

Про це йдеться у прес-релізі перевізника, що є у розпорядженні Укрінформу.

"Флот авіакомпанії "Міжнародні Авіалінії України" поповнився новим для перевізника та України в цілому типом авіаційної техніки - широкофюзеляжним далекомагістральним літаком Boeing 777-200ER", - йдеться у повідомленні.

Повітряне судно офіційно зареєстроване в Україні під номером UR-GOA. МАУ експлуатуватиме новий літак пасажирською ємністю в 361 крісло у трикласному компонуванні салону - бізнес, преміум-економ та економ-класи - на далекомагістральних рейсах до Нью-Йорка, Пекіна та Бангкока.

Літак авіакомпанія отримала від найбільшого світового лізингодавця - компанії AerCap. Він оснащений сучасною індивідуальною системою розваг на борту виробництва Panasonic Corporation. Зокрема, в спинку кожного крісла вмонтовані монітори з великим контент-меню: широким вибором фільмів, музики та комп'ютерних ігор.

Як наголошується, з метою популяризації українського кінематографа пасажирам Boeing 777 будуть представлені фільми українського виробництва. Контент доступний чотирма мовами - українською, англійською, китайською та російською.

Окрім цього, мандрівники зможуть відстежувати маршрут літака в реальному часі - на інтерактивній 3D-карті з сенсорним управлінням, що включає тривимірне зображення земної кулі, гід по 100 містам, в тому числі 20 містах України, спеціальний додаток для дітей (Kids map - Animals) та іншу інформацію.

Читайте також: МАУ придбала Boeing нового покоління

У кріслах салону Boeing 777 встановлені індивідуальні розетки та USB-модулі для підзарядки електронних мобільних пристроїв, а також Wi-Fi обладнання.

Дана поставка - перший етап програми розширення далекомагістрального флоту МАУ. Ще три літаки Boeing 777 прибудуть в I - III кварталах 2018 р. після капітального технічного обслуговування, що передбачає тестування та перевірку всіх систем, вузлів та агрегатів.

Сьогодні до флоту МАУ входить 43 авіалайнера різних модифікацій, включаючи 27 середньомагістральних Boeing-737 NG. Середній вік парку - 11,9 року.

Фото: censor.net.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-