ПриватБанк запустив програму кредитування для малого бізнесу

ПриватБанк запустив програму кредитування для малого бізнесу

Укрінформ
ПриватБанк запустив програму кредитування, що дасть змогу українським компаніям і малому бізнесу отримати довгострокове фінансування на придбання або модернізацію основних фондів під заставу вже наявного майна (нерухомість або автотранспорт).

Про це йдеться у прес-релізі банку.

"Отримати інвестиційну кредитну лінію в ПриватБанку можна на строк до 5 років, сума фінансування становить від 500 тис. до 10 млн грн", - йдеться в повідомленні.

За словами керівника напряму "Малий і середній бізнес" ПриватБанку Сергія Клюєва, програми підтримки бізнесу, спрямовані на поповнення оборотних коштів, допомогли нашим клієнтам, і насамперед малому бізнесу, пережити економічні кризи.

"Сьогодні ми допомагаємо бізнесу рухатися вперед, уперше за багато років банк відкриває програми інвестиційного кредитування, розраховані на реалізацію довгострокових проектів розширення бізнесу або будівництва нових виробництв, передусім в агросекторі", - зауважив Клюєв.

Читайте також: ПриватБанк подав позови проти PwC на $3 мільярди

Як зазначають у банку, оформлення інвестиційних кредитних ліній ПриватБанку для агрокомпаній дозволить отримати часткову компенсацію кредиту від держави - до 25% кредиту у разі придбання сільгосптехніки вітчизняного виробництва та частини процентів за кредитом для проектів розвитку тваринництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-