OpenMarket продає майно Іллічівського заводу на 247 мільйонів

OpenMarket продає майно Іллічівського заводу на 247 мільйонів

Укрінформ
OpenMarket продає майно Іллічівського заводу залізобетонних конструкцій Одеської області за понад 247 млн грн.

Про це інформує прес-служба Мін'юсту.

Як зазначається, проведення аукціону заплановане на 2 травня 2018 року. Стартова ціна заводу 247 833 520 грн.

"Іллічівський ЗБК - перспективне підприємство як з огляду на потужності, так і з огляду на стратегічне розташування. Залізнична колія зв'язує завод із станцією "Іллічівськ" та  Чорноморським морським торговим портом", - підкреслив генеральний директор ДП "СЕТАМ" Віктор Вишньов.

Також зазначається, що завод займається виробництвом виробів з бетону для будівництва, виробництво бетонних сумішей, готових для використання, виробництвом деталей стін і перегородок, залізобетонних конструкцій, залізобетонних плит, оптовою торгівлею будівельними матеріалами.

Повідомляється, що продаються господарчі будівлі та господарчі споруди на земельній ділянці площею 16,9 га., зокрема: цехи з пропарочними, адміністративно-побутовий корпус, арматурний цех, столярний цех,  компресорна, бетонно-змішувальний цех, транспортного цех та інше.

Читайте також: В Україні на блокчейн-аукціонах реалізовали майна на 700 мільйонів - Мін'юст

OpenMarket (ДП "СЕТАМ" Міністерства юстиції України) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-