"Богдан" готовий виробляти великі автобуси і тролейбуси

Укрінформ
Корпорація "Богдан" підтримала ініціативу міст у переході від маршруток до великих тролейбусів і автобусів та готова задовольнити їх потреби.

Про це йдеться в офіційній заяві корпорації "Богдан".

"Корпорація "Богдан" повністю підтримує ініціативу міст у переході на новий великий, зручний і комфортний громадський транспорт та готова задовольнити їх потреби", - кажуть в корпорації, нагадуючи, що низка українських міст вже почала реформу громадського транспорту і повний перехід від маршруток до великих тролейбусів і автобусів.

Як кажуть у "Богдані", такий транспорт враховуватиме особливості людей з обмеженими можливостями і відповідатиме сучасним європейським та світовим стандартам – економічним, технічним та екологічним.

"Епоха 8-метрових маршруток повинна завершитися, і міста якнайшвидше мають перейти на великі низькопідлогові сучасні автобуси і тролейбуси. Вони давно розроблені, і завод освоїв їхнє серійне виробництво. Нова лінійка автобусів і тролейбусів "Богдан" повністю відповідає вимогам часу. Більш того, завод вже поставив партію тролейбусів на європейський ринок, де вони успішно працюють", - сказали в "Богдані".

Читайте також: Луцький електротранс пояснив, чому купувати “Богдани” нереально

На сьогодні Луцький "Автоскладальний завод №1" може забезпечити потреби міст у новому транспорті у розмірі 2 200 одиниць на рік. У планах до 2020 року - збільшення потужностей заводу до 6 000 одиниць техніки на рік.

У корпорації зазначають, що підтримують місцеву владу у її прагненні забезпечити мешканців новими тролейбусами та електробусами, які відповідають європейським стандартам безпеки та екологічності. Зокрема, Луцький завод Корпорації має величезний досвід у проектуванні та виробництві електротранспорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-