Українська компанія експортуватиме Катару комбікорми за рецептами замовника

Українська компанія експортуватиме Катару комбікорми за рецептами замовника

Укрінформ
Державна продовольчо-зернова корпорація України (ДПЗКУ) досягла попередніх домовленостей щодо експорту комбікорму до Катару.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "ДПЗКУ".

"За результатами перемовин між ДПЗКУ та керівництвом Hassad Food, була досягнута попередня домовленість щодо експортних поставок українських комбікормів до Катару за індивідуальними рецептами замовника. У травні очікується візит представника катарської Hassad Food до України для більш детального обговорення умов експортних поставок та формування комерційних пропозицій", - йдеться в повідомленні.

Додається, що урядом держави Катар була також виявлена неабияка зацікавленість в імпорті українських зернових, зокрема ячменю та кукурудзи. З цією метою наступним кроком у реалізації головного стратегічного напрямку діяльності держкорпорації – експорту зернових, стане початок процедури акредитації для участі у державному тендері на поставку зернових культур до держави Катар.

"Ринок Катару для ДПЗКУ – це можливість підвищення попиту на високоякісну продукцію корпорації, розширення географії експорту як зернових культур, так і готової продукції", - зазначили в українській зерновій корпорації.

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня в м. Доха (Катар) делегація Державної продовольчо-зернової корпорації України взяла участь у Міжнародній сільськогосподарській виставці Qatar International Agricultural Exhibition-2018. В рамках цього заходу представники ДПЗКУ провели низку зустрічей з потенційним партнером – однією з найбільших компаній агропромислового комплексу Держави Катар Hassad Food. Основною метою перемовин було налагодження поставок готової продукції, а саме комбікормів та пластівців, до Держави Катар.  

Читайте також: Торік прибуток держкомпаній із ТОП-100 у першому півріччі зріс на 35% - МЕРТ

Міжнародна сільськогосподарська виставка Qatar International Agricultural Exhibition 2018 проходила під патронатом Еміра Катару шейха Таміма Аль Тані з 20 по 22 березня поточного року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-