«Богдан Моторс» готовий забезпечити електротранспортом міські автопарки

«Богдан Моторс» готовий забезпечити електротранспортом міські автопарки

Укрінформ
АТ «АК Богдан Моторс» готове допомогти українським містам в оновленні комунального транспорту. 

Про це заявили в прес-службі корпорації.

В компанії додали, що можуть запропонувати сучасні тролейбуси та автобуси, зокрема екологічно чисті електричні моделі.

«Богдан» підтримує місцеву владу у її прагненні забезпечити мешканців новими тролейбусами та електробусами, які відповідають європейським стандартам безпеки та екологічності. Луцький завод корпорації має величезний досвід у проектуванні та виробництві електротранспорту. Це забезпечило підприємству міжнародні контракти з Польщею, Чехією, Францією та Данію. Але головним пріоритетом у нашій роботі залишається задоволення потреб України у модернізації та збільшенні чисельності рухомого складу міських автопарків», – підкреслили в прес-службі.

Вітчизняний виробник у разі необхідності готовий приєднатися до розробки дорожніх карт, в рамках яких українські міста зможуть за короткий термін якісно оновити склад громадського транспорту.

Читайте також: В Україні виготовлятимуть електросміттєвози для ЄС

Як повідомляв Укрінформ, «Богдан» виготовлятиме електричні спецмашини для Данії. Датська компанія Banke Electromotive та луцький «Автоскладальний завод №1» Богдан Моторс уклали договори на інжиніринг (розробка моделі конструкції вантажного автомобіля) та виготовлення вантажівок для збору сміття муніципалітетами міст по всьому Європейському Союзу.

«Богдан» розраховує виготовити для датчан в 2018 році щонайменше 15 електричних вантажівок. Загалом потреба Banke Electromotive складає близько 200 автомобілів на рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-