Ryanair зайде в аеропорт

Ryanair зайде в аеропорт "Бориспіль" на стандартних умовах

Укрінформ
Авіакомпанія Ryanair заходить в міжнародний аеропорт "Бориспіль" на стандартних умовах.

Про це заявили міністр інфраструктури України Володимир Омелян та керівник міжнародного аеропорту "Бориспіль" Павло Рябікін під час прес-конференції щодо заходу Ryanair в Україну, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Усі умови стандартні, вони є в публічному доступі на сайті аеропорту "Бориспіль", програма однакова для всіх авіакомпаній. Більше того, я скажу відверто, суттєвих змін у домовленостях порівнянні з 2017 роком немає", - наголосив Омелян.

Читайте також: Ryanair планує "прилетіти" ще у три-чотири українські аеропорти

Очільник аеропорту "Бориспіль" Павло Рябікін зазначив, що було витрачено багато часу, аби виробити стандартні умови для усіх перевізників.

"І ми сьогодні підписали стандартний контракт, що підписаний з іншими перевізниками, які вже літають з "Борисполя", - сказав Рябікін.

За словами керівника аеропорту, внаслідок введення в дію нової публічної оферти, у летовищі стимулюються не нові напрямки, а приріст пасажиропотоку.

"У минулому році, коли було презентовано систему знижок, там робився наголос на стимулювання нових напрямків. А з цього року стимулюється не новий напрямок, а додатковий пасажиропотік. Я думаю, що відправивши 12 млн пасажирів, ми отримаємо приблизно такий же фінансовий результат, що і в минулому році... Наші інвестиції в стимулювання пасажиропотоку - це те, що увесь нарощений пасажиропотік йде, по суті, за собівартістю, він сам себе окупає, ми залишаємося в тих же рамках. Держава пішла на те, щоб зменшити обсяг дивідендів, ми сподіваємося, що зараз вийде постанова Кабміну - для нас це полегшить наші інвестиційні програми. Я чекаю до кінця березня вихід постанови Кабміну про затвердження фінплану і про зміну структури дивідендів", - наголосив Рябікін.

Як повідомляв Укрінформ, представники ірландського лоукост-перевізника Ryanair 23 березня 2018 року підписали договори про співпрацю з керівництвом аеропортів "Бориспіль" і "Львів". Польоти авіакомпанії Ryanair з Києва і Львова стартують з 15 жовтня 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-