Перші рейси Ryanair очікуються у жовтні - Порошенко

Перші рейси Ryanair очікуються у жовтні - Порошенко

Відео
Укрінформ
Перші польоти компанії Ryanair в Україні відбудуться у жовтні цього року.

Про це заявив Президент Петро Порошенко на прес-конференції щодо початку роботи Ryanair в Україні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Для запуску першого рейсу потрібен певний час, близько півроку. Перші польоти ми очікуємо десь у жовтні", - сказав він.

За словами Порошенка, це пов’язано з тим, що для України треба закупити літаки, створити всю необхідну інфраструктуру і сервіс.

Разом з тим, Президент розповів, що звернувся до Ryanair з проханням проаналізувати і створити конкурентні можливості перевезень пасажирів всередині країні, й запевнив, що отримав "позитивні й схвальні відгуки".

Також глава держави наголосив, що вантажоперевезення — це не єдине, про що йде мова у співпраці з Ryanair. Зокрема, він поінформував, що ведуться перемовини про можливість створення ІТ-центру Ryanair в Україні та розміщення maintenance-центру компанії.

За словами Порошенка, сьогоднішня велика угода з Ryanair відкриє європейські обрії для ще більшої кількості українців.

Читайте також: Ціна квитків на рейси Ryanair в Україні стартує від €9,99

"Авіакомпанія продає найдешевші квитки у Європі, середній тариф, як мене поінформували, складає 49 євро. Компанія здійснює 1800 маршрутів в 34 країни", - зазначив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-