Експерт: на ринку криптовалют - негативна динаміка

Експерт: на ринку криптовалют - негативна динаміка

Укрінформ
Минулого тижня біткоїн значно просів у ціні і 18 березня досяг позначки в $7300.

Про це в коментарі Укрінформу сказав аналітик Альпарі Максим Пархоменко.

"Минулого тижня негативна динаміка на ринку криптовалют постійно набирала обертів. Так, за тиждень біткоїн значно просів у ціні і у неділю, 18 березня, досяг позначки в $7300. Сукупна капіталізація ринку криптовалют за поточний період скоротилася на 24% до рівня $320 млрд", - сказав Пархоменко.

Кількість новин минулого тижня також не радувала інвесторів: їх було дуже мало. Важливо зазначити, що слідом за Facebook Google теж не показуватиме рекламу криптовалют і ICO, що відверне від ринку багатьох дрібних інвесторів.

Читайте також: В Україні майнінг криптовалют виведуть з тіні - рішення Урядового комітету

Без особливої уваги учасників торгів залишилася новина про запуск бета-версії клієнта Lightning для основної мережі біткоїна. Цей клієнт дозволяє проводити транзакції біткоїна без участі основної мережі блокчейн. Це дає змогу знизити навантаження на мережі або взагалі практично їх не використати. Бета-версія клієнта Lightning дасть змогу в майбутньому проводити моментальні транзакції криптовалюти і втілити в реальність біткоїн як платіжний засіб. Також за допомогою цього протоколу мережу можна без кінця масштабувати. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-