Фірми, які погано ремонтують дороги, потраплять у “чорний список” - Гройсман

Фірми, які погано ремонтують дороги, потраплять у “чорний список” - Гройсман

Укрінформ
Міністерство інфраструктури та Укравтодор ініціюють створення “чорного списку”, у який будуть вноситися ті організації та компанії, які неякісно будують та ремонтують дороги.

Про це Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман сказав в ефірі “112 Україна”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Зараз Укравтодор з Міністерством інфраструктури підготували такий закон про “чорний список” будівельних організацій, які неякісно виконують свою роботи. Тобто, фактично буде створено “чорний список” заборон для тих організацій, які себе дискредитували з точки зору якості”, - сказав Гройсман.

Він зі свого боку ініціює масштабний аудит якості доріг, передусім тих, що пройшли ремонт у 2017 році, і вимагає притягти до відповідальності ті підрядні організації, які свого часу неякісно виконали дорожні роботи, і сьогодні дороги знов потребують оновлення. “Учора я утворив мобільні групи, які поїдуть на місця з фахівцями та будуть аналізувати якість робіт. Якщо ми будемо знаходити дефекти, то це означатиме, що ті, хто робив дорогу неякісну, мають власним коштом виправити свої помилки”, - пояснив Прем'єр.

Читайте також: Гройсман: Нечесні підрядники мають відшкодувати неякісний ремонт доріг

Як повідомляв Укрінформ, у 2017 році в Україні реконструйовано та побудовано понад 2 тис. км доріг, що вдвічі перевищило показники 2016 року. Дорожні роботи велися на трасах по всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-