Велика приватизація дає більше можливостей для іноземних інвестицій - Порошенко

Велика приватизація дає більше можливостей для іноземних інвестицій - Порошенко

Укрінформ
Україна після ухвалення закону про приватизацію державного майна відкриває  більше можливостей для іноземних інвестицій.

Про це заявив у виступі на українсько-австрійському бізнес-форумі у Києві, 14 березня, Президент України Петро Порошенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Впевнений у тому, що Україна сьогодні відкриває ще більше можливостей для інвестицій. Ніде в Європі не будуть виставлятися на продаж інфраструктурні проекти, проекти портової інфраструктури, енергогенеруючі, енергозбутові мережі, об'єкти хімічної промисловості та багато інших", - сказав Порошенко.

Він подякував австрійським бізнесменам за те, що у соціологічних дослідженнях понад 70% опитаних підприємців Австрії вважають, що Україна входить до першої п'ятірки інвестиційно привабливих країн.

Читайте також: Із початком агресії РФ жоден австрійський бізнесмен не пішов з українського ринку

Президент також поінформував учасників бізнес-форуму, що наразі в Україні триває предметна дискусія про створення нового правоохоронного органу - Державного бюро розслідувань,  і, що надзвичайно важливо для бізнесу, - Національного бюро фінансової безпеки.

"Більше не матимуть права ні Прокуратура, ні Служба безпеки, ні поліція,  ніхто приходити до бізнесу. Буде створена лише одна аналітична служба, яка забезпечуватиме ефективний захист державних інтересів", - зазначив Порошенко.

Верховна Рада 18 січня 2018 року  ухвалила закон №7066 про приватизацію держмайна. Прийняття цього законопроекту повинно прискорити і покращити процес продажу державного майна, а також зробити його прозорим. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-