Китайська компанія виграла тендер на днопоглиблення в порту

Китайська компанія виграла тендер на днопоглиблення в порту "Чорноморськ"

Укрінформ
Китайська компанія China Harbour Engineering Сompany Ltd виграла тендер на днопоглиблення в морському порту "Чорноморськ". 

Про це у вівторок, 13 березня, повідомила прес-служба Адміністрації морських портів України (АМПУ).

"Сьогодні в системі електронних закупівель ProZorro відбувся аукціон з проведення днопоглиблювальних робіт в порту Чорноморськ, в рамках якого переможцем одразу за двома лотами стала компанія China Harbour Engineering Сompany Ltd", - йдеться у повідомленні.

Предметом першого лоту було днопоглиблення підхідного морського каналу до порту Чорноморськ, а другого - проведення днопоглиблювальних робіт в операційній акваторії 1-го ковша Сухого лиману порту.

Читайте також: Дев'ять компаній готові здійснити днопоглиблення в порту Чорноморськ - АМПУ

За результатами відкритих торгів компанія China Harbour Engineering Сompany Ltd запропонувала провести днопоглиблення підхідного морського каналу за 87 149 000 грн без ПДВ, а роботи в операційній акваторії оцінила в 316 999 000 грн. без ПДВ, що стало найкращою ціновою пропозицією за кожним з лотів.

Економія за лотом 1 становить 4 620 365 грн без ПДВ, за лотом 2 - 36 033 189 грн без ПДВ.

Зазначається, що очікувана вартість робіт за лотом 1 становила 91 769 365 грн без ПДВ, за лотом 2 - 353 032 189 грн без ПДВ.

"За рахунок високої конкуренції між компаніями в ході аукціону АМПУ вдалося отримати найбільш привабливі цінові пропозиції та заощадити понад 40 млн грн в цілому. Оскільки компанія China Harbour Engineering Сompany Ltd вже проявила себе як надійний партнер у рамках проекту днопоглиблення в порту "Южний", розраховуємо на такий же якісний та відповідальний підхід і до проекту днопоглиблення в порту Чорноморськ",- зазначив керівник АМПУ Райвіс Вецкаганс.

Остаточні результати тендеру будуть опубліковані в системі Prozorro після вивчення пропозиції компанії-переможця на відповідність умовам тендерної документації.

Як повідомлялося раніше, до аукціону по вибору контрагента для проведення днопоглиблення на підхідному каналі порту Чорноморськ були допущені чотири компанії, серед яких China Harbour Engineering company Ltd., LTD Novadeal, Jan De Nul n.v., Van Oord Dredging and Marine BV. А до аукціону по вибору підрядника для проведення робіт в операційній акваторії порту було допущено п'ять компаній: ТОВ "Укрбудсервіс", China Harbour Engineering company Ltd., LTD Novadeal, Jan De Nul n.v., Van Oord Dredging and Marine Contractors BV.

Як повідомляв Укрінформ, китайська компанія China Harbour Engineering Company Ltd. завершила реалізацію проекту з днопоглиблення частини акваторії морського порту "Южний" до причалу №25 на три місяці раніше запланованого терміну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-