Кубів закликав Раду ухвалити цього тижня 6 економічних законопроектів з ТОП-35

Кубів закликав Раду ухвалити цього тижня 6 економічних законопроектів з ТОП-35

Укрінформ
Перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів закликає депутатів ухвалити на поточному пленарному тижні 6 проектів законів, які уряд відносить до ТОП-35.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook за підсумками засідання погоджувальної ради у парламенті. 

"На Погоджувальній раді закликав парламент на цьому тижні підтримати наступні з ТОП-35 економічних законопроектів: № 7180- корпоративне управління в держбанках, № 7010 - про запуск ринку електронних грошей, № 6428 - корпоративне управління в держпідприємствах, № 6027-д - щодо захисту прав кредиторів, №7123 - зміни щодо стандартизації. А ще № 8099, бо це дуже важливі зміни для повноцінного запуску системи середньострокового бюджетного планування", - написав Кубів.

Перший віце-прем'єр-міністр також зазначив, що раніше парламент уже ухвалив три законопроекти в цілому і ще два у першому читанні.

Читайте також: Кабмін домовляється зі США про митні виключення для України

Як повідомляв Укрінформ, раніше Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявляв про необхідність ухвалення Верховною Радою 35 законопроектів, які, на його думку, в комплексі створять умови для поліпшення бізнес-клімату та економічного зростання в країні.

Пакет з 35 законопроектів сформовано за кількома основними напрямками: прозорий доступ до ресурсів, дерегуляція, спрощення ведення бізнесу, захист прав бізнесу, доступ до фінансування, заохочення інновацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-